Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκτός ελέγχου Θεσσαλονικιά επειδή δεν της επιτρέπουν να γυμναστεί κατηγορεί τη μασονία (βίντεο)

Εκτός ελέγχου Θεσσαλονικιά επειδή δεν της επιτρέπουν να γυμναστεί κατηγορεί τη μασονία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ελευθεροτεκτονισμός, Θεσσαλονίκη, Θεωρίες Συνωμοσίας, Ιωάννα Κουσκούση, Κεντρική Μακεδονία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μακεδονία,

Ο φόβος που προκαλεί η πανδημία και οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν αρχίσει να επηρεάζουν αρνητικά ορισμένους. Σε σημείο να τους… σαλτάρουν.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του τριτοκοσμικού ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, για το οποίο είναι συνυπεύθυνα όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν επιτρέπεται στην Εκκλησία με τις δεισιδαιμονίες της να έχει λόγο στα δημόσια πράγματα.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα με τους «γεροντάδες», τους «πνευματικούς» και τις «προφητείες» που έχουν αποτρελάνει τον κόσμο, ιδίως την τελευταία δεκαετία της οικονομικής ύφεσης.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν αντί να κυριαρχεί στην κοινωνία μας ο Ορθός Λόγος των Ελλήνων, κυριαρχούν οι προλήψεις και το παράλογο.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του πολιτικού λαϊκισμού.

Γυναίκα, νεαρή μητέρα, επιτέθηκε τη Δευτέρα λεκτικά σε αστυνομικούς και δημοσιογράφους στην παραλία της Θεσσαλονίκης όταν οι Αρχές της έκαναν έλεγχο στοιχείων.

Με την απαγόρευση άσκοπης κυκλοφορίας να βρίσκεται σε πλήρη ισχύ και μετά το «λουκέτο» που μπήκε στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, καθώς εκατοντάδες ήταν αυτοί που συνέχιζαν τις βόλτες τους, μία γυναίκα σε υστερία άρχισε να φωνάζει θεωρίες συνωμοσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γυναίκα είχε μαζί της και ένα ανήλικο παιδί, ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα που τελείωναν οι εργασίες τοποθέτησης κάγκελων στην Νέα Παραλία.

Συγκεκριμένα είπε για τον κορωνοϊό:

«Να μην πάω εγώ στην παραλία και να κάνω την γυμναστική μου;

»Ό,τι θέλω θα κάνω ρε, το σύστημά σας, κοιμισμένοι όλοι! Φέρε την ταυτότητα.

»Να πάνε όλοι οι άλλοι που είναι κότες και να κάτσουνε στο σπίτι τους, μ’ αυτή τη φάρσα και το ψέμα που γίνεται όλο εδώ. Που το ζούμε.

»Άρχισε να συμβαίνει και το ζούμε. Κι εσείς κοιμάστε. Κοιμάστε γ@μ@ τους σατανάδες μέσα!

»Πάμε στη μασονία όλοι! Πάμε να μας φάνε όλους! Οκ, φέρε την ταυτότητα».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα