Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεχύθηκαν στην παραλία οι Θεσσαλονικείς – Ο Ζέρβας κάλεσε τον Χαρδαλιά για αυστηρά μέτρα (βίντεο)

Ξεχύθηκαν στην παραλία οι Θεσσαλονικείς – Ο Ζέρβας κάλεσε τον Χαρδαλιά για αυστηρά μέτρα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Μακεδονία, Νίκος Χαρδαλιάς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Πλημμύρισε από κόσμο η παραλία Θεσσαλονίκης παρά το μέτρο απαγόρευσης άσκοπης κυκλοφορίας που ισχύει για τον περιορισμό διάδοσης κοροναϊού.

Οι Θεσσαλονικείς, αγνόησαν τις οδηγίες και ξεχύθηκαν στην παραλία, προφανώς παρασυρόμενοι από την καλοκαιρία στην πόλη τους.

Η εικόνα αυτή των συμπολιτών του δεν άρεσε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Open είναι αποφασισμένος να πάρει μέτρα.

Όπως μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ του Open, επικοινώνησε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και του εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση, ζητώντας του να προχωρήσει ουσιαστικά στο κλείσιμο της παραλίας, μέσω μιας κεντρικής απόφασης που θα απαγορεύει ταυτόχρονα και τις βόλτες σε ανάλογα σημεία όλης της επικράτειας που αναμένεται να υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Μάλιστα, οι πληροφορίες επιμένουν πως ο κ. Ζέρβας είναι αποφασισμένος να επιβάλει τα μέτρα περιορισμού και προφύλαξης και μόνος του, εφόσον η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης είναι σε θέση να κάνει σχετικούς ελέγχους όπως άλλωστε είχε κάνει και πριν μερικές ημέρες.

Δείτε τα ρεπορτάζ του:

Σχετικά άρθρα