Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Παράθυρο” παράτασης από το ΑΠΘ για τους αιώνιους φοιτητές

“Παράθυρο” παράτασης από το ΑΠΘ για τους αιώνιους φοιτητές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιώνιοι Φοιτητές, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,

Παράθυρο παράτασης των σπουδών στους αιώνιους φοιτητές αφήνει η απόφαση της Συγκλήτου του ΑΠΘ αφού όπως επισημαίνεται όσοι μπορούν να δικαιολογήσουν τον λόγο διακοπής της φοίτησης θα έχουν ευκαιρία μέχρι τον Απρίλιο του 2015.

Συγκεκριμένα η Σύγκλητος αποφάσισε:

Σύμφωνα με τις νομικές γνωμοδοτήσεις, δικαίωμα συμμετοχής στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2014 έχουν όσοι φοιτητές έχουν κάνει εγγραφή ή δήλωση μαθημάτων ή εμπίπτουν στη διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 6 του Ν. 4218/2013.

Όσοι φοιτητές επικαλούνται λόγους διακοπής φοίτησης καλούνται να υποβάλουν αίτηση στις γραμματείες των τμημάτων μέχρι 10 Οκτωβρίου. Τα τμήματα θα εξετάσουν και τις αιτήσεις που έχουν ήδη κατατεθεί την τελευταία διετία.

Η Σύγκλητος θα διερευνήσει τις αιτίες της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση των σπουδών στην προοπτική βελτίωσης της κατάστασης στο εξής.

Οι περιπτώσεις των φοιτητών που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις περί διαγραφής της επικείμενης τροπολογίας της σχετικής διάταξης, θα ενταχθούν, μετά τον Απρίλιο του 2015, στις προβλέψεις του Οργανισμού του Ιδρύματος.

Σχετικά άρθρα