Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζευγάρι Αθηναίων ξύπνησε ολόκληρη γειτονιά με τα βογκητά του

Ζευγάρι Αθηναίων ξύπνησε ολόκληρη γειτονιά με τα βογκητά του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διακοπές, Φιλιατρά,

Θερμή απ΄όλες τις απόψεις ήταν η νύχτα της Δευτέρας για ένα ζευγάρι Αθηναίων στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Φιλιατρών.

Ήταν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα -σύμφωνα με όσα διηγήθηκαν αυτήκοοι μάρτυρες στο filiatranews– όταν άρχισαν να ακούγονται διάφοροι δυνατοί ήχοι από σπίτι στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου και που σύντομα οι ήχοι αυτοί μετατράπηκαν σε… βογκητά πάθους!!!

Αιτία ένα ζευγάρι Αθηναίων, που περνούσε τις τελευταίες ημέρες διακοπών του, που βρέθηκε στο “τσακίρ κέφι” και με τις ερωτικές του περιπτύξεις αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά με βογκητά, φωνές, και διάφορα “πιπεράτα” λόγια.

Προφανώς το ξαναμμένο ζευγάρι παρασυρόμενο από το πάθος που τους ξύπνησε στις διακοπές, δεν υπολόγισε ότι λόγω καλοκαιριού τα παράθυρα είναι ανοικτά και σε ορισμένες περιπτώσεις κατεβασμένα τα ρολά ή κλειστά τα παντζούρια και ανοικτά τα τζάμια, και λόγω και της ησυχίας ακούγονταν.

Το όλο ερωτικό ντελίριο κράτησε περίπου 45 λεπτά αφήνοντας άυπνους τους γύρω γείτονες και όταν ησύχασαν κάποιος φώναξε “ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ”, προκαλώντας έντονα γέλια σε όλη τη γειτονιά…

Σχετικά άρθρα