Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροναϊός: Μαθήτρια στο Κολλέγιο Αθηνών η κόρη της 40χρονης – Μια φίλη της με ύποπτα συμπτώματα

Κοροναϊός: Μαθήτρια στο Κολλέγιο Αθηνών η κόρη της 40χρονης – Μια φίλη της με ύποπτα συμπτώματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Ύποπτα συμπτώματα, παρουσίασε σύμφωνα με πληροφορίες φίλη της 40χρονης, που ήταν το τρίτο επίσημο κρούσμα που καταγράφηκε στην Ελλάδα και πρώτο στην Αθήνα με κοροναϊό, η οποία είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία και τώρα νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ακόμη πάντως δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το θέμα.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό μαθήτρια του γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό είναι η κόρη της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον κοροναϊό.

Πριν από λίγο η διοίκηση του κολεγίου ενημέρωσε τους γονείς των μαθητών ότι ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας μας ενημέρωσε πως μια μητέρα μαθητών μας διαγνώσθηκε θετική στο νέο κοροναϊό COVID-19. Όπως αναφέρει η επιστολή, το Κολέγιο βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνει τους γονείς για κάθε νέα εξέλιξη.

Η 40χρονη γυναίκα έχει δύο παιδιά, τα οποία είναι μαθητές στο γυμνάσιο και το Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες η άλλη της κόρη, η οποία είναι μαθήτρια του Λυκείου στο Ψυχικό βρίσκεται στο Λονδίνο, μαζί με συμμαθητές της, για IB Τrip (ταξίδι που διοργανώνει το σχολείο).

Σχετικά άρθρα