Ισλαμικό ΚράτοςΑρμενία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καβάλα: Καταγγελία για ξυλοδαρμό 8χρονου από συμμαθητές

Καβάλα: Καταγγελία για ξυλοδαρμό 8χρονου από συμμαθητές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περιστατικό σχολικής βίας την Τρίτη σε βάρος του γιου του καταγγέλλει, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γονέας μαθητή Δημοτικού Σχολείου της Καβάλας.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ (kavalapost.gr), ο καταγγέλλων υποστηρίζει ότι, παρουσία μαθητών και δασκάλων, δύο μαθητές της Δ΄ τάξης χτύπησαν το παιδί του, μαθητή της Γ΄ τάξης, με τον έναν να τον κρατάει και τον άλλον να τον χτυπάει με μπουνιές στην κοιλιά και στα πλευρά, μέχρι να τους χωρίσουν οι συμμαθητές τους.

Ο γονέας αναφέρει στην ανάρτησή του ότι ευθύνη δεν φέρουν μόνον οι γονείς των παιδιών που χτύπησαν τον γιο του, αλλά – κυρίως – οι παρόντες, όπως ο ίδιος αναφέρει, δάσκαλοι, που δεν πρόλαβαν το περιστατικό και η διεύθυνση του σχολείου, η οποία δεν τον ενημέρωσε ότι το παιδί του υπήρξε θύμα επίθεσης.

Ο πατέρας μετέφερε τον μικρό στο Νοσοκομείο της Καβάλας, με την ιατρική γνωμάτευση από το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα – την οποία επίσης ανάρτησε – να δείχνει κάταγμα στα πλευρά.

Ο γονέας ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να ξεχαστεί ή να συγκαλυφθεί και προαναγγέλλει ότι θα πράξει τα νόμιμα, με βάση και την ιατρική γνωμάτευση, ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου και σε όποιους αναλογούν, ενημερώνοντας παράλληλα όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Σχετικά άρθρα