Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Σε νοσοκομείο του… Κικίλια κλείνουν ραντεβού σε ασθενείς για το 2022!

Απίστευτο: Σε νοσοκομείο του… Κικίλια κλείνουν ραντεβού σε ασθενείς για το 2022!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, Κρήτη, Νοσοκομείο Χανίων, Υπουργείο Υγείας, Χανιά,

Δεν πίστευαν στα μάτια τους μάνα και κόρη όταν έμαθαν την ημερομηνία της εξέτασης που όρισε το νοσοκομείο Χανίων για την ηλικιωμένη γυναίκα.

Ούτε 6 μήνες, ούτε ένα χρόνο, αλλά δύο ολόκληρα χρόνια, το Φεβρουάριο του 2022 θα εξεταστεί η γυναίκα που αιτήθηκε για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση στο δημόσιο νοσοκομείο του νομού.

Όπως ανέφερε σε επικοινωνία με το zarpanews.gr η κόρη της, στην αρχή πίστεψε ότι επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος και επικοινώνησε με το νοσοκομείο απλά για να λάβει επιβεβαίωση της απογοητευτικής πραγματικότητας για τα νοσοκομεία επί υπουργείας Κικίλια και διακυβέρνησης ΝΔ.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του zarpanews.gr, πάντως, μετά την δημοσιοποίηση του απαράδεκτου αυτού περιστατικού παρενέβη ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ζήτησε να διευθετηθεί το ζήτημα με τις εξετάσεις γαστροσκόπησης και κολονοσκόπησης, που δέχονται τους ασθενείς… χρόνια μετά.

Από την πλευρά της η νέα Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, ανακοίνωσε ότι «σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν.

»Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου.

»Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες».

Σχετικά άρθρα