Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΝΙΜΤΣ: Πλήρης εκσυγχρονισμός οδοντιατρείου και ανακαίνιση αμφιθεάτρου

ΝΙΜΤΣ: Πλήρης εκσυγχρονισμός οδοντιατρείου και ανακαίνιση αμφιθεάτρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), Νοσοκομεία,

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου ιστορικού αμφιθεάτρου και του οδοντιατρείου στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη.

Στο Οδοντιατρείο έγινε πλήρης ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου και εξοπλίστηκε με δύο υπερσύγχρονες οδοντιατρικές έδρες νέας τεχνολογίας, με δυνατότητα ψηφιακής ενδοστοματικής ακτινογραφίας.

Στο Αμφιθέατρο, με σεβασμό στον χώρο, διατηρήθηκαν και συντηρήθηκαν οι ξύλινοι σκελετοί και αντικαταστάθηκαν όλα τα πάνινα πάνελ των τοίχων με φωτογραφίες που απεικονίζουν την ιστορία του Ιδρύματος πριν ακόμη από το 1942, όταν πρωτολειτούργησε.

Επίσης, έγινε πλήρης αντικατάσταση του οπτικοακουστικού συστήματος με νέα υπερσύγχρονη τεχνολογία για καλύτερη λειτουργική και ακουστική απόδοση.

Η ανακαίνιση καλύφθηκε από πόρους του Ιδρύματος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους προσκεκλημένους και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Στα πλαίσια της τελετής τιμήθηκαν οι συνταξιοδοτηθέντες υπάλληλοι του Ιδρύματος και απονεμήθηκαν έπαινοι σε 22 αριστεύσαντες μαθητές, τέκνα των υπαλλήλων, από το Σωματείο των Εργαζομένων.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η επίδοση του βραβείου «Αικατερίνη Καυκιά», πρώτης Διευθύνουσας του Ιδρύματος, στον καλύτερο νοσηλευτή και στον καλύτερο τραυματιοφορέα της χρονιάς που πέρασε.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, του Περιφερειάρχη και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεωργίου Πατούλη, του Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ. Δημητρίου Μπονώρα, ως εκπροσώπου των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, εκπροσώπου του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, εκπροσώπων της Ηγεσίας του Στρατού Ξηράς, του Ναυτικού, της Αεροπορίας και της ΕΛΑΣ, των Προέδρων του ΕΚΑΒ κ. Νίκου Παπαευσταθίου και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνη Αυγερινού και πλήθους κόσμου.

Σχετικά άρθρα