Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουκάκι: Αναβλήθηκαν οι δίκες των 20 κατηγορουμένων για τις καταλήψεις – Αφέθηκαν ελεύθεροι

Κουκάκι: Αναβλήθηκαν οι δίκες των 20 κατηγορουμένων για τις καταλήψεις – Αφέθηκαν ελεύθεροι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Δικαστήρια Ευελπίδων, Καταλήψεις, Κατάληψη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Αναβλήθηκαν οι δίκες των 20 κατηγορουμένων για τις καταλήψεις στο Κουκάκι. Οι αλληλέγγυοι των κατηγορουμένων όταν το απόγευμα της Δευτέρας έμαθαν πως είναι πλέον ελεύθεροι, καθώς οι δίκες τους στα δικαστήρια της Ευελπίδων αναβλήθηκαν για το τέλος του μήνα, ξέσπασαν σε ζητωκραυγές.

Οι υποστηρικτές των 20 κατηγορουμένων που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια φώναζαν συνεχώς συνθήματα υπέρ τους και υπέρ των καταλήψεων αλλά και συνθήματα κατά των αστυνομικών και του αρμόδιου υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Οι δίκες των 20 κατηγορουμένων αναβλήθηκαν για τέλη του μήνα και συγκεκριμένα για τις 22, 23 και 24 Ιανουαρίου, λόγω της απουσίας των περισσότερων αστυνομικών-μαρτύρων αλλά και της απουσίας διερμηνέα για μια δικογραφία.

Όπως δε έγινε γνωστό, σε μια από τις δικογραφίες αστυνομικοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τραυματίστηκαν κατά τις συμπλοκές με τους καταληψίες, δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Όταν οι υποθέσεις εκδικασθούν στο δικαστήριο θα προσκομιστούν ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Τέλος, παρούσα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ήταν και ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία περιφρουρούσε το κτίριο του Αυτοφώρου.

Σχετικά άρθρα