Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καθηγητής ξεκούμπωνε το παντελόνι του εν ώρα μαθήματος

Καθηγητής ξεκούμπωνε το παντελόνι του εν ώρα μαθήματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καθηγητές, Λακωνία, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες γονέων και μαθητών για την προκλητική συμπεριφορά καθηγητή στα σχολεία του Δήμου Ευρώτα, στη Λακωνία.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν, πρόκειται για έναν 45χρονο καθηγητή χημείας, ο οποίος όχι μόνο εξύβριζε τους μαθητές κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, αλλά προχωρούσε συχνά και σε άσεμνες χειρονομίες και πράξεις.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να ξεκούμπωνε το παντελόνι του εν ώρα μαθήματος, μέσα στην τάξη!

Η αλλόκοτη αυτή συμπεριφορά του καθηγητή «έβγαλε» μάλιστα του μαθητές από την αίθουσα, προκειμένου, μέσω κατάληψης, να τον απομακρύνουν από τα σχολεία Σκάλας και Βλαχιώτη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Δ. Ευρώτα κ. Βασίλη Μπόλλα στον FLY, ο καθηγητής δεν είναι Λάκωνας, διορίστηκε αυτή τη χρονιά ως αναπληρωτής στα σχολεία του Δήμου Ευρώτα και ασκούσε την εργασία του στα σχολεία Βλαχιώτη και Σκάλας.

Σύμφωνα με τον κύριο Μπόλλα η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έχει ήδη στείλει έγγραφο στο Υπουργείο Παιδείας, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου καθηγητή.

Ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος, ο οποίος είναι γνώστης της υπόθεσης, έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνση του εν λόγω εκπαιδευτικού.

Σχετικά άρθρα