Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρτυρίες – ΣΟΚ: Έτσι «έσβησε» στην πίστα του Ελληνικού ο 19χρονος Νίκος

Μαρτυρίες – ΣΟΚ: Έτσι «έσβησε» στην πίστα του Ελληνικού ο 19χρονος Νίκος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Dragster, Ελληνικό, Νίκος Μπερδές,

Περισσότερο φως στην υπόθεση του θανατηφόρου τραυματισμού του 19χρονου Νίκου Μπερδέ στην πίστα του Ελληνικού ρίχνουν οι συναθλητές του και οι άκρως σοκαριστικές μαρτυρίες αυτών.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής», περιγράφουν με τον πιο παραστατικό τρόπο τις στιγμές που έζησαν τη μοιραία μέρα: «Ο Νίκος, ένα γελαστό παιδί με τεράστια αγάπη για το μηχανάκι του, μόλις είχε τελειώσει την κούρσα των 400 μέτρων. Ο Μ.Ξ., ο οποίος έτρεχε για πρώτη φορά σε αγώνες, με πιο βαριά μηχανή 1.000 κυβικών (GSXR), ξεκίνησε τη δική του κούρσα στον ίδιο διάδρομο, πριν δοθεί η εκκίνηση. Το τραγικό είναι ότι ο διοργανωτής δεν είχε φροντίσει ο τερματισμός να είναι ορατός. Έτσι, ο Μ.Ξ., ενώ είχε περάσει τα 400 μέτρα, δεν έκοψε ταχύτητα και χτύπησε τρομακτικά δυνατά τον Νίκο στα 650 μέτρα».

Και συνεχίζουν τις αποκαλύψεις, λέγοντας: «Βλέπουμε τα δύο παιδιά πεσμένα στο έδαφος. Δεν υπήρχε, ωστόσο, κριτής στο σημείο, για να ειδοποιήσει τον αφέτη, προκειμένου να μην δώσει εκκίνηση σε άλλο ζευγάρι αθλητών. Το αποτέλεσμα ήταν ότι, ενώ τα παιδιά ήταν στην πίστα σωριασμένα, δύο άλλες μηχανές ξεκινούσαν την κούρσα. Από τύχη και, λόγω της εμπειρίας τους, δεν έπεσαν πάνω στα δύο παιδιά και δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα».

Σχετικά άρθρα