Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεκίνησαν τα πρώτα έργα στο Ελληνικό – Τα έκανε ο… Κώστας Καίσαρης (ηχητικό)

Ξεκίνησαν τα πρώτα έργα στο Ελληνικό – Τα έκανε ο… Κώστας Καίσαρης (ηχητικό)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ελληνικού, Ελληνικό, Κώστας Καίσαρης,

Ο γάμος της κόρης του πασίγνωστου κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, Αναστασίας Καίσαρη με τον αγαπημένο της Thomas Percy μονοπώλησε το ενδιαφέρον της «υψηλής κοινωνίας», χθες, Κυριακή.

Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έντυπα και ηλεκτρονικά ασχολήθηκαν με τον διπλό γάμο και βέβαια με την δεξίωση ΄που ακολούθησε και έγινε σε ένα στεγασμένο χώρο του Ελληνικού.

Αυτό που δεν σχολιάστηκε είναι ότι ο χώρος που είναι πάνω από 4.000 τ.μ. στο παρελθόν χρησιμοποιείτο ως στέγαστρο για τα αεροπλάνα.

Για να γίνει η γαμήλια δεξίωση όμως πραγματικά μεταμορφώθηκε σε μια τεράστια φαντασμαγορική αίθουσα που προφανέστατα κόστισε «χρυσάφι» στον κοσμηματοπώλη της ελίτ.

Ας είναι, έστω και έτσι. Μπορεί η επένδυση στο Ελληνικό να μην ξεκίνησε ακόμη, όπως προεκλογικά είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αμέσως μετά ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, από την LAMDA DEVELOPMENT, αλλά ο Κώστας Καίσαρης μετέτρεψε ένα παλιό στέγαστρο αεροπλάνων σε μια υπερπολυτελή αίθουσα για να γίνει ένας γάμος με περίπου 1500 καλεσμένους, κάνοντας έτσι …επένδυση στο Ελληνικό.

Ακούστε τι είπε ο ίδιος ο Κώστας Καίσαρης:

Σχετικά άρθρα