Ισλαμικό ΚράτοςΜετάλλαξη Όμικρον
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας από Δευτέρα – Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας από Δευτέρα – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Δημόσια Έργα,

Έργα ξεκινούν αύριο Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας με αποτέλεσμα ορισμένοι δρόμοι να κλείσουν προσωρινά σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για έργα ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα κεντρικών οδών .

Για την υλοποίηση των σχετικών έργων θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας όπου θα πραγματοποιούνται εργασίες.

Στο πρόγραμμα ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα, το οποίο έχει προϋπολογισμό 4.940.000 ευρώ, είναι οι εξής λεωφόροι και οδοί:

Βασιλίσσης Όλγας

Αρδηττού

Υμηττού

Πατησίων

3ης Σεπτεμβρίου

Ακαδημίας

Χαριλάου Τρικούπη

Υμηττού

Αριστείδου

Ασκληπιού

Ευριπίδου

Ζωοδόχου Πηγής

Σόλωνος

Σοφοκλέους

Σωκράτους

Αμερικής

Νίκης

Βουλής

Για την λιγότερη ταλαιπωρία, οι εργασίες θα εκτελούνται κατά τις νυχτερινές ώρες και συγκεκριμένα μεταξύ των ωρών 11.00 μ.μ. – 06.00 π.μ..

Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας (από Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας έως Λεωφ. Βασ. Κων/νου).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των πολιτών για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί.

Επίσης, καλεί τους οδηγούς να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών, ακολουθώντας την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά άρθρα