Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κάτοικοι στα Γιαννιτσά προσπάθησαν να εμποδίσουν εγκατάσταση μεταναστών σε ξενοδοχείο

Κάτοικοι στα Γιαννιτσά προσπάθησαν να εμποδίσουν εγκατάσταση μεταναστών σε ξενοδοχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιαννιτσά, Κεντρική Μακεδονία, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μακεδονία, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

Κάτοικοι των Γιαννιτσών εμπόδισαν τα ξημερώματα της Κυριακής την εγκατάσταση μεταναστών σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Περίπου 30 άτομα απέκλεισαν τον δρόμο, επιχειρώντας να εμποδίσουν να φτάσουν τα πούλμαν, που μετέφεραν 100-150 πρόσφυγες και μετανάστες.

Τελικά, απαιτήθηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία προχώρησε στη δημιουργία φραγμού ώστε να ολοκληρωθεί η μεταφορά των μεταναστών.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι επισκέφθηκαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Έντονες αντιδράσεις για τη μετακίνηση μεταναστών, στο πλαίσιο του σχεδίου αποσυμφόρησης των νησιών, υπήρξαν την Παρασκευή και στην Κω, όπου ο δήμαρχος του νησιού μαζί με κατοίκους απέκλεισαν το λιμάνι, προκειμένου να μην αποβιβαστούν από πλοίο της γραμμής πρόσφυγες και μετανάστες.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου έφτασαν στην Ελευσίνα με δύο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού συνολικά 795 πρόσφυγες από τη Λέσβο, ώστε, στη συνέχεια, να εγκατασταθούν σε ξενοδοχεία σε 30 σημεία της Ελλάδας.

Δείτε βίντεο από τα Γιαννιτσά:

Όπως μεταδίδει ο «Λόγος Πέλλας», μετά από την άγρια ένταση και επεισόδια που δημιουργήθηκαν περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα, μεταξύ των συγκεντρωμένων και της Αστυνομίας, μετά τον διωγμό… του λεωφορείου των μεταναστών, οδήγησαν τα εν τέλει, περίπου 50 άτομα στο ξενοδοχείο έξω από τα Γιαννιτσά, μέσα από τα χωράφια, από τον πλαϊνό παράδρομο σχεδόν στις 06.00 το πρωί με κάλυψη ΜΑΤ.

Σχετικά άρθρα