Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικός άφησε το όπλο του σε μπαρ στην Ακρόπολη και δεν το αναζήτησε

Αστυνομικός άφησε το όπλο του σε μπαρ στην Ακρόπολη και δεν το αναζήτησε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Ακρόπολη, Αστυνομία, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Ένα τσαντάκι με το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού βρήκε έκπληκτος ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ στην Ακρόπολη.

«Παρακαλώ μπορείτε να βρείτε και ενημερώσετε έναν αστυνομικό που ξέχασε εδώ ένα τσαντάκι με το υπηρεσιακό όπλο του να περάσει να το πάρει;».

Αυτή την απίστευτη κλήση δέχθηκε -όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Βήμα» – πριν από λίγα 24ωρα το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛΑΣ.

Ο καταστηματάρχης έψαξε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου τον αστυνομικό που όχι μόνο άφησε το όπλο του αλλά δεν το αναζήτησε αρκετές ώρες μετά την απώλειά του.

Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα κλοπής και απώλειας οπλισμού από αστυνομικούς, ύστερα από τα τρία διαδοχικά περιστατικά αρπαγής όπλων που είχαν σημειωθεί προ μίας εβδομάδας στο Μεταξουργείο, πάλι στην Ακρόπολη και στον Αγιο Δημήτριο.

Κάτι που θεωρήθηκε δείγμα των προβληματικών αντιλήψεων που έχουν κάποιοι ενστολοι και της εικόνας διάλυσης που υπάρχει σ ένα σημαντικό τμήμα της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας η έρευνα που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες ανέδειξε ότι ο αστυνομικός που εγκατέλειψε το όπλο του στο μπαρ της Ακρόπολης και δεν το αναζήτησε για ώρες, είναι αρχιφύλακας που υπηρετεί στην Αμεση Δράση σε κρίσιμη υπηρεσία για τον περιορισμό της εγκληματικότητας που απαιτεί διαρκή ετοιμότητα.

Σχετικά άρθρα