Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέθανε στο ασθενοφόρο καθηγήτρια πανεπιστημίου και σύζυγος πρώην υφυπ. Οικονομικών

Πέθανε στο ασθενοφόρο καθηγήτρια πανεπιστημίου και σύζυγος πρώην υφυπ. Οικονομικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασθενοφόρο, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Υπουργείο Οικονομικών,

Στη διαδρομή με το ασθενοφόρο για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων άφησε την τελευταία της πνοή καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που συμμετείχε στο 28ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Αρχικά κατέρρευσε κατά τη διάρκεια περιπάτου στο κέντρο της Ολυμπίας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου έδειξε να συνέρχεται όμως λόγω της σοβαρότητα της κατάστασης αποφασίστηκε από τους γιατρούς να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το μόνο στην περιοχή που μπορούσε να αντιμετωπίσει την κατάστασή της.

Είχε υποστεί ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και η μη λειτουργία της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής στο ΠΓΝΠ Ρίου επέβαλε τη μεταφορά της σε άλλο νοσοκομείο.

Περίπου στις 18.30 το απόγευμα το ασθενοφόρο ξεκίνησε από τον Πύργο, όμως λίγο έξω από την Άρτα η κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικά.

Η γιατρός που συνόδευε την ασθενή μαζί με τους διασώστες σταμάτησαν και έκαναν απέλπιδες προσπάθειες για να την διατηρήσουν στη ζωή.

Όμως η κατάστασή της ήταν πολύ βαριά και η γυναίκα κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με το ilialive.gr μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Άρτας όπου εκεί διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός της.

Νωρίτερα είχε ειδοποιηθεί ο σύζυγός της να μεταβεί στα Ιωάννινα όπου την μετέφεραν, αλλά όταν πληροφορήθηκε την κατάληξη μετέβη και αυτός στην Άρτα.

Μα σημειώσουμε πως ο σύζυγός της εκλιπούσης είναι πρώην υφυπουργός Οικονομικών, σημαίνων στέλεχος της Ελληνικής Οικονομίας και κατέχει σήμερα σημαντική θέση.

Σχετικά άρθρα