Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο πραγματογνώμονες θα αποφανθούν για τα αίτια θανάτου του 10χρονου στη Μύκονο

Δύο πραγματογνώμονες θα αποφανθούν για τα αίτια θανάτου του 10χρονου στη Μύκονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λιμενικό Σώμα, Μύκονος,

Δύο πραγματογνώμονες όρισε η τοπική Λιμενική Αρχή προκειμένου να αποφανθούν για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 10χρονου αγοριού στη Μύκονο.

Πρόκειται για έναν ναυπηγό και έναν πλοίαρχο που θα ερευνήσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του το άτυχο παιδί την ώρα που έκανε θαλάσσιο σπορ στην παραλία καλό Λιβάδι.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο 10χρονος επέβαινε σε θαλάσσιο φουσκωτό έλκηθρο που έσερνε ταχύπλοο σκάφος. Στη διάρκεια του παιχνιδιού, το παιδί έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο νερό. Ο χειριστής του σκάφους αντιλήφθηκε τι συνέβη και γύρισε για να ανασύρει το 10χρονο, αλλά δεν μπόρεσε να προσδιορίσει σε ποιο σημείο ακριβώς είχε πέσει το παιδί με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα με την προπέλα του ταχύπλοου.

Η σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στη Σύρο για νεκροψία – νεκροτομή και σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα της.

Επίσης, το σκάφος με στοιχεία «ΤΟΥΙΤΙ» Τ.Μ. 338 που ενεπλάκη στο θανατηφόρο συμβάν, κατασχέθηκε και φυλάσσεται.

Εν τω μεταξύ, αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής του ταχύπλοου.

Ο εισαγγελέας έκρινε ότι οι δύο συλληφθέντες δεν χρειάζεται να μεταφερθούν στη Σύρο και ζήτησε από τη λιμενική αρχή Μυκόνου να συνεχισθεί η προανάκριση για την υπόθεση και μόλις ολοκληρωθεί θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Σχετικά άρθρα