Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρέθηκε η μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία

Βρέθηκε η μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Μωρό, Νέα Ιωνία,

Εντοπίστηκε η μητέρα του νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο την Τετάρτη, μέσα σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ, σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star πρόκειται για 19χρονη Ελληνίδα η οποία προσήχθη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στην τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η 19χρονη γυναίκα, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας να φιλάει το βρέφος λίγο πριν το αφήσει στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, στην είσοδο της πολυκατοικίας, στη Νέα Ιωνία.

Δεν αποκλείεται η μητέρα του βρέφους να μένει κάπου εκεί κοντά, ενώ το καρότσι του σούπερ μάρκετ παραπέμπει σε κατάστημα της περιοχής που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των σούπερ μάρκετ ελέγχουν εξονυχιστικά οι αστυνομικοί.

Το νεογέννητο κορίτσι, μόλις επτά ημερών, ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα και στον ομφάλιο λώρο υπήρχε ακόμα το ειδικό μανταλάκι που βάζουν στα μαιευτήρια όταν γεννιέται ένα παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι τα κλάματά του ξεσήκωσαν τα ξημερώματα της Τετάρτης τους ενοίκους της πολυκατοικίας που βρήκαν το νεογέννητο.

Η κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει ότι εγκατέλειψε το μωρό της και δίπλα της βρίσκεται και η θετή της μητέρα η οποία είναι συντετριμμένη.

Ακόμα δεν έχει αποκαλύψει στους αστυνομικούς τους λόγους που την οδήγησε να εγκαταλείψει το παιδί της.

Σχετικά άρθρα