Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνδικαλιστής Αστυνομίας: «Σκουπίδια» οι αναρχικοί – «Σκόνη» οι μετανάστες

Συνδικαλιστής Αστυνομίας: «Σκουπίδια» οι αναρχικοί – «Σκόνη» οι μετανάστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Εξάρχεια, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Σταύρος Μπαλάσκας, Συνδικαλιστές, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

«Σκουπίδια» και «σκόνη» χαρακτηρίζει ο Σταύρος Μπαλάσκας του ανθρώπους, μεταξύ των οποίων πρόσφυγες, που προσήχθησαν στην αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια.

Με αφορμή τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε τρία υπό κατάληψη κτήρια στα Εξάρχεια, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), παραλλήλισε τους ανθρώπους με σκουπίδια.

«Ένα δάχτυλο, εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η Αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας» ανέφερε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή «Online» του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής διευκρίνισαν «εννοείτε την παραβατικότητα και τα φαινόμενα ανομίας.

»Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι» ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ προσπάθησε να… ανασκευάσει κάνοντάς τα ακόμα χειρότερα:

«Δεν εννοούμε αυτούς τους ανθρώπους που αποτελούν μια σκόνη, η οποία μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα (σσ. Οι πρόσφυγες που μπήκαν σήμερα στις κλούβες της αστυνομίας με τα μωρά στα χέρια), αλλά δεν έχει έναν καίριο χαρακτήρα για τα Εξάρχεια.

»Εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις που είπε ο κ. Σπυρόπουλος, τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, τις έχουν ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι.

»Όταν θ’ αρχίσουμε να μπαίνουμε και εκεί, τότε θα έχει πολύ δημοσιογραφικό ψωμί».

Σχετικά άρθρα