Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκύλος επιτέθηκε σε 11χρονο – Εξαφανίστηκε η ιδιοκτήτριά του

Σκύλος επιτέθηκε σε 11χρονο – Εξαφανίστηκε η ιδιοκτήτριά του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εύβοια, Σκύλος,

Άγρια επίθεση από σκύλο δέχτηκε 11χρονο αγόρι το απόγευμα της Πέμπτης στο χωριό Αχλάδι του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στην Εύβοια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Σύμφωνα με την περιγραφή των γονιών του, αναφέρει το eviazoom.gr, ο 11χρονος έπεσε με το ποδήλατό του πάνω στο σκύλο που πετάχτηκε μπροστά του, ο οποίος στη συνέχεια του επιτέθηκε και τον δάγκωσε στα χέρια και στα πόδια προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα.

«Έκοψε κομμάτι κρέας από το δεξί του χέρι, από το μπούτι και έχει σπάσει το δάχτυλο στο αριστερό χέρι.

»Κοντέψαμε να χάσουμε το παιδί. Αφού δεν μας σκότωσε το παιδί είμαστε πάρα πολύ τυχεροί», δήλωσε στη κάμερα του ALPHA η μητέρα του 11χρονου.

«Ερχόταν μια κυρία από την παραλία με το σκυλί της, το κρατούσε βέβαια, αλλά το είχε χαλαρό και ήταν πιο μακριά το σκυλί.

»Μου είπε το παιδί μου ότι έπεσε πάνω στο σκυλί με το ποδήλατο και αμέσως όρμησε στο γιο μου και άρχισε να τον δαγκώνει.

»Να το πετσοκόβει θα έλεγα» λέει ο πατέρας τους παιδιού.

«Μου έφεραν το παιδί μετά την επίθεση… Όπως το είδα αιμόφυρτο το πήγα στο Κέντρο Υγείας για πρώτες βοήθειες και από εκεί έφυγα κατευθείαν για Χαλκίδα.

»Από εκεί όταν είδαν τις πληγές μας έστειλαν στο Παίδων, λέγοντας μου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του παιδιού δηλώνει αγανακτισμένος με το γεγονός πως η γυναίκα που είχε τους σκύλους εξαφανίστηκε και αναζητείται να συλληφθεί.

Η γυναίκα έκανε διακοπές στην Εύβοια και αμέσως μετά το περιστατικό αποχώρησε από το νησί.

Σχετικά άρθρα