Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης του πιλότου του ελικοπτέρου – «Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου»

Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης του πιλότου του ελικοπτέρου – «Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικό Δυστύχημα, Ελικόπτερο, Πόρος,

Με ανάρτησή της στο Facebook, την οποία δημοσιεύει το ethnos.gr συγκλονίζει με τα λόγια αγάπης και σεβασμού για τον πατέρα της η κόρη του πιλότου που έχασε αδόκητα τη ζωή του χθες, στην τραγωδία με το ελικόπτερο, στην θαλάσσια περιοχή του Πόρου.

Τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου στην θαλάσσια περιοχή του Πόρου, λίγες στιγμές μετά την απογείωσή του, ερευνώνται από τις Αρχές.

«Ο Έλληνας χειριστής που απογείωσε το ελικόπτερο, προερχόταν από την Πολεμική Αεροπορία, έχοντας αποφοιτήσει από την Σχολή Ικάρων, ήταν πατέρας τριών παιδιών…

Τα παιδιά του, μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ήταν ολόκληρη η ζωή του.

Με συνεχείς αναρτήσεις, έδειχνε την αγάπη του στα παιδιά του και την σημασία της οικογένειας», αναφέρει το δημοσίευμα του ethnos.gr.

Η κόρη του μάλιστα είναι αυτή που με μήνυμα που έχει αναρτήσει στον δικό της λογαριασμό στο Facebook συγκλονίζει με τα τελευταία λόγια αποχαιρετισμού του πατέρα της.

Γράφει συγκεκριμένα:

«Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου…

»Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά…

»Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος.

»Θα σε αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου.

»Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο…

»Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου. Καλό σου ταξίδι…».

Η τραγωδία με το ελικόπτερο που συνετρίβη στον Πόρο, το απόγευμα της Τρίτης, 20 Αυγούστου 2019, συγκλόνιζε το πανελλήνιο.

Ο Έλληνας χειριστής Νίκος Καρυστινός που απογείωσε το ελικόπτερο, που προερχόταν από την Πολεμική Αεροπορία, έχοντας αποφοιτήσει από την Σχολή Ικάρων.

Τα ονόματα των δύο Ρώσων πολιτών που σκοτώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα στον Πόρο, με την πτώση του ελικοπτέρου, δημοσιεύτηκαν από ορισμένα ρωσικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Ria Novosti, οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο, ήταν οι Μιχαήλ Αμπράμοβ και Ντάβελ Ακολίνιν.

Αν και το αρχικό άρθρο του πρακτορείου δεν ανέφερε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δύο πολίτες που σκοτώθηκαν στο χθεσινό δυστύχημα, σε επόμενο δημοσίευμά του το Ria μετέδωσε ότι το ένα από τα δύο θύματα εξ Ρωσίας, ο Αμπράμοβ, δεν είναι άλλος από τον διάσημο Ρώσο επιχειρηματία και μαικήνα των τεχνών που, μεταξύ άλλων επιτευγμάτων, είχε ιδρύσει το «Μουσείο Ρωσικών Εικόνων».

Σχετικά άρθρα