Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπό αστυνομική προστασία ελέγχουν οι εφοριακοί μπαρ στη Μύκονο – Μπαίνει λουκέτο

Υπό αστυνομική προστασία ελέγχουν οι εφοριακοί μπαρ στη Μύκονο – Μπαίνει λουκέτο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Αστυνομία, Γιώργος Πιτσιλής, Κυκλάδες, Μύκονος,

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος από κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σήμερα τα ξημερώματα σε πολύ δημοφιλές μπαρ στη Μύκονο και χρειάστηκε για μια ακόμη φορά η συνδρομή της Αστυνομίας.

Οι ελεγκτές διαπίστωσαν τη μη έκδοση 9 αποδείξεων συνολικού ποσού 752 ευρώ, αλλά καθώς η επιχείρηση ήταν υπότροπη και πριν από έναν μήνα είχε ανασταλεί η λειτουργία της για 48 ώρες, αυτήν τη φορά το «λουκέτο» θα ήταν για τέσσερις ημέρες.

Όμως, καθώς οι ελεγκτές συνέτασσαν το σχετικό σημείωμα διαπιστώσεων, περικυκλώθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας του μπαρ, που δεν τους επέτρεψε να το επιδώσουν και τους ανάγκασε να αποχωρήσουν.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής ενημέρωσε σχετικά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, οι οποίοι διέταξαν την άμεση συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων.

Έτσι, το σημείωμα διαπιστώσεων και η απόφαση αναστολής λειτουργίας θυροκολλήθηκαν από κοινού από τους ελεγκτές και τους αστυνομικούς.

Το μπαρ θα κλείσει από την προσεχή Δευτέρα, καθώς ο ιδιοκτήτης, επειδή είναι υπότροπος, έχει διορία δύο ημερών για την υποβολή πιθανών ενστάσεων και αντιρρήσεων.

Σημειώνεται ότι «λουκέτο» για 48 ώρες για φορολογικές παραβάσεις μπήκε τις προηγούμενες ημέρες και σε άλλα δύο πολύ γνωστά μπαρ στο «νησί των ανέμων».

Χθες, εξάλλου, κλιμάκιο της ΑΑΔΕ πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο σε beach bar στο νησί Χρυσή Λασιθίου (Γαϊδουρονήσι) νότια της Κρήτης και διαπιστώθηκε η μη έκδοση δεκάδων αποδείξεων.

Μπήκε «λουκέτο» για 48 ώρες, παρότι ο επιχειρηματίας ήταν υπότροπος για «μαϊμού» αποδείξεις και ανασφάλιστους εργαζόμενους.

Όμως, επαναλειτούργησε εφέτος με άλλη επωνυμία και άλλο ΑΦΜ, και δεν ήταν εφικτό να επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή.

Σχετικά άρθρα