Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θανάσης Καρακαντζάς: «Η φωτιά φαίνεται πώς θα περιοριστεί άμεσα» (βίντεο)

Θανάσης Καρακαντζάς: «Η φωτιά φαίνεται πώς θα περιοριστεί άμεσα» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εύβοια, Θανάσης Καρακαντζάς, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Πυρκαγιά, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φωτιά,

Ο Θανάσης Καρακαντζάς, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας, μίλησε στο One Channel για τις δύσκολες ώρες που πέρασε η Εύβοια, στη μάχη με την μεγάλη φωτιά που άφησε πίσω της χιλιάδες στρέμματα καμμένης γης.

Ο Θανάσης Καρακαντζάς έκανε λόγο για μία πυρκαγιά, που θύμισε σε πολλούς τις συνθήκες που επικράτησαν στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, ενώ αναφέρθηκε και στα γρήγορα αντανακλαστικά του κρατικού μηχανισμού και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής.

Αναφερόμενος στα ενεργά μέτωπα που συνεχίζουν να καίνε στην Εύβοια στην Πλατάνα, ο Θανάσης Καρακαντζάς, μετέφερε τις εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής σύμφωνα με τις οποίες η φωτιά φαίνεται πως θα περιοριστεί άμεσα.

Μιλώντας για την επόμενη μέρα της καταστροφής, ο κ. Καρακαντζάς δήλωσε πως θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσει η περιοχή να ανακτήσει τις δυνάμεις της και από άποψη φυσικού κάλους αλλά κυρίως άμυνας του εδάφους που προσφέρει η περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα