Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έχασε την ισορροπία της η Νάταλι Κρίστοφερ – Την καταπλάκωσαν βράχια

Έχασε την ισορροπία της η Νάταλι Κρίστοφερ – Την καταπλάκωσαν βράχια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ικαρία, Κύπρος, Νάταλι Κρίστοφερ, Τουρίστες,

Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στην Αστυνομία στην εκτίμηση ότι ο θάνατος της 35χρονης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων στην Ικαρία, οφείλεται σε ατύχημα, γράφει το Hellas Journal.

Η πιθανότητα της αυτοκτονίας έχει σχεδόν αποκλειστεί, καθώς δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να επιβεβαιώνει αυτή την εκδοχή, ενώ οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ταξίδευσαν από την Αθήνα στην Ικαρία, θα εξετάσουν προκειμένου να αποκλείσουν ή όχι την πιθανότητα της εγκληματικής ενέργειας.

Στις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης οι έρευνες για την 35χρονη είχαν τραγική κατάληξη, όταν μικτά κλιμάκια αστυνομικών-πυροσβεστών-εθελοντών, εντόπισαν την σορό της στο βάθος ενός απόκρημνου βράχου, έχοντας πάνω στο σώμα της και στα πόδια, μεγάλους πέτρινους όγκους που την είχαν καταπλακώσει.

Οι πέτρες πάνω της… ταιριάζουν με σημεία του ορεινού όγκου πάνω στον οποίο υπάρχουν πρόσφατες αποκολλήσεις.

Το σημείο εντοπισμού της απείχε περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το Κεραμέ, όπου διέμενε με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της, σε μία δύσβατη ορεινή διαδρομή προς το Καταφύγι.

Μετά τον εντοπισμό της η πρώτη αναγνώριση έγινε από τα αθλητικά ρούχα που φορούσε, τα οποία αναγνώρισε συντετριμμένος ο σύντροφός της Ο θάνατος της, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται να ήταν ακαριαίος.

Πάνω της βρέθηκε και το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο έκλεισε χθες το πρωί, όπως διαπίστωσε το κλιμάκιο στελεχών της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών που είχε φθάσει στο νησί με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού.

Τα «άσχετα» έξι στίγματα που είχαν δοθεί από κεραίες εκπομπής κινητής τηλεφωνίας, προκάλεσε τη δυσάρεστη εντύπωση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., και κυρίως οι αναφορές για άνοιγμα-κλείσιμο της συσκευής, το οποία πρόχειρα δικαιολογήθηκαν από την πρόσκαιρη απώλεια σήματος του κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με την εκτίμηση των αστυνομικών ο απότομος βράχος ήταν ακατάλληλος για ελεύθερη αναρρίχηση ή καταρρίχηση, χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Εκτιμάται πως η άτυχη γυναίκα έχασε την ισορροπία της κατά την ελεύθερη καταρρίχηση που έκανε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κενό.

Το σημείο της πτώσης είναι αποκλεισμένο, ενώ και η σορός θα παραμείνει εκεί έως σήμερα προκειμένου να διενεργηθεί λεπτομερής αυτοψία του.

Σχετικά άρθρα