Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

17χρονη Ιταλίδα, με υψηλό πυρετό και αιμορραγία, πέθανε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

17χρονη Ιταλίδα, με υψηλό πυρετό και αιμορραγία, πέθανε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιμορραγικός Πυρετός, Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, Έμπολα,

Το απόγευμα της Τρίτης διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, εσπευσμένα από τη Νάξο, μία 17χρονη Ιταλίδα με υψηλό πυρετό και αιμορραγικά συμπτώματα.

Η διακομιδή της 17χρονης στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έγινε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας από τη Νάξο με συνθήκες κατεπείγοντος περιστατικού, ύποπτο για ιό Έμπολα ή παρεμφερούς μολυσματικού ιού.

Κι αυτό γιατί η νεαρή Ιταλίδα πήγε στο νοσοκομείο της Νάξου με υψηλό πυρετό και αιμορραγία, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι γιατροί του νησιού στο ΕΚΑΒ.

Οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας εκτίμησαν τη βαρύτητα της κατάστασης, λέγοντας ότι η 17χρονη εμφάνιζε σοβαρή εικόνα σηψαιμίας, χωρίς βεβαίως να μπορεί να δηλωθεί με ακρίβεια τι είχε προκαλέσει αυτό το σηψαιμικό επεισόδιο.

Το κορίτσι πέθανε την Τετάρτη το πρωί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας που είχε μεταφερθεί.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα είναι έτοιμα αύριο Πέμπτη.

Το προσωπικό στο νοσοκομείο Νάξου παίρνει ήδη προληπτική αγωγή και η αιτία θανάτου του 17χρονου κοριτσιού θα γίνει γνωστή την Πέμπτη.

Προληπτική αγωγή λαμβάνει και το προσωπικό του Γενικού Κρατικού Νίκαιας που ανησυχεί μέχρι να γίνουν γνωστά τα εργαστηριακά αποτελέσματα.

ΕΟΔΥ: Δεν ευθύνεται ο ιός Έμπολα για το θάνατο 17χρονης Ιταλίδας

Δεν ευθύνεται ο ιός Έμπολα σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για το θάνατο 17χρονης Ιταλίδας, η οποία διακομίστηκε εσπευσμένα από τη Νάξο με σοβαρή εικόνα σηψαιμίας και κατέληξε στο Νοσοκομείο Νίκαιας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι συμβατά με τον ιό και οι επιστήμονες του ΕΟΔΥ διερευνούν περαιτέρω το περιστατικό.

Σχετικά άρθρα