Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κεφαλονιά: Νέα στοιχεία για το μοντέλο που κρεμάστηκε σε θαλαμηγό

Κεφαλονιά: Νέα στοιχεία για το μοντέλο που κρεμάστηκε σε θαλαμηγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Κεφαλονιά,

Αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις τελευταίες ώρες της 20χρονης Αυστραλέζας που πέθανε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Η 20χρονη influencer Σινέντ ΜακΝαμάρα χόρευε και έπινε με φίλους λίγες ώρες μόνο πριν πεθάνει, σε ένα μπαρ στην πόλη του Αργοστολίου.

Εννέα μήνες μετά τον θάνατο του 20χρονου Instagram model Σίνεντ Μακ Ναμάρα, που βρέθηκε κρεμασμένη στην πρύμνη της θαλαμηγού του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Αλμπέρτο Μπαϊλέρες στην οποία εργαζόταν και ήταν αγκυροβολημένη στην Κεφαλλονιά, πυκνό πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη της Αυστραλίας.

Την ώρα που οι συγγενείς της πανέμορφης κοπέλας συνεχίζουν να αναζητούν απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της η αγαπημένη τους, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, σύμφωνα με τα οποία το μοιραίο βράδυ που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση η άτυχη 20χρονη δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με το πόρισμα του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Ηλία Μπογιόκα, το οποίο επικαλέστηκε η εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, στο αίμα της εκρηκτικής influencer δεν ανιχνεύτηκε κάποια φαρμακευτική ουσία, παρά την περί του αντιθέτου φήμη που ανέφερε πως η 20χρονη έπασχε από κατάθλιψη και λάμβανε ειδική αγωγή.

Η 20χρονη καλλονή από την Αυστραλία βρέθηκε κρεμασμένη στην πρύμνη της θαλαμηγού «Mayan Queen IV» τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου 2018.

Αν και ο θάνατός της αποδόθηκε σε αυτοκτονία, η οικογένειά της εξέφρασε από την αρχή επιφυλάξεις, υποστηρίζοντας πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Την άποψή τους ενισχύουν το γεγονός πως η 20χρονη δεν άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που την έσπρωξαν στην αυτοκτονία αλλά και η μαρτυρία του διευθυντή του μπαρ στην Κεφαλλονιά, όπου το μοιραίο βράδυ η πανέμορφη κοπέλα διασκέδαζε με την παρέα της.

Σχετικά άρθρα