Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ στην Κρήτη: Ψάχνουν τον 20χρονο φοιτητή Κοσμά Κακούρη – Τα ερωτηματικά για την εξαφάνιση

Θρίλερ στην Κρήτη: Ψάχνουν τον 20χρονο φοιτητή Κοσμά Κακούρη – Τα ερωτηματικά για την εξαφάνιση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κοσμάς Κακούρης, Κρήτη, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Φοιτητές,

«Θρίλερ» στην Κρήτη με την υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Κοσμά Κακούρη από την περιοχή του Καβροχωρίου.

Τα ίχνη του φοιτητή χάθηκαν στις 9 το βράδυ της Παρασκευής και έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα, να έχει σημάνει συναγερμός στις τοπικές Αρχές.

Για τον εντοπισμό του 20χρονου έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση στην οποία συμμετέχουν και 3 άνδρες της ΕΜΑΚ, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Ανάστατοι συμμετέχουν στις έρευνες και αρκετοί εθελοντές αλλά και κάτοικοι της περιοχής, που αναζητούν το νεαρό Κρητικό.

Στις έρευνες συμμετέχει και κλιμάκιο από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με το neakriti.gr ο 20χρονος Κρητικός, ο οποίος σπουδάζει στην Αγγλία, όπως αναφέρει με ανακοίνωση συγγενικού του προσώπου στο Facebook, είχε πάει στην Κρήτη και ειδικότερα στο Καβροχώρι, για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Τι φορούσε όταν εξαφανίστηκε;

Για την εξαφάνισή του έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές Αρχές, ενώ σχετική ανακοίνωση («Missing Alert») εξέδωσε και το «Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 20χρονος φοιτητής έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κοντό μπλε σορτσάκι, άσπρο μπλουζάκι, μπλε ζακέτα και πέδιλα.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο»

Την ίδια ώρα, ερωτηματικά έχει προκαλεί το σχόλιο της Βρετανίδας φίλης του Κοσμά, σε ανάρτησή της στο Facebook, σε συγγενικό πρόσωπο του φοιτητή.

Σύμφωνα με τη Beth Lewis, η οποία έχει δημοσιεύσει και σχετικό φωτογραφικό υλικό (print screen), ο Κοσμάς Κακούρης φέρεται να ήταν ενεργός στο Snapchat, περί τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου και, όπως καταδεικνύει η εφαρμογή, φέρεται να βρισκόταν στην περιοχή του Καβροχωρίου.

Σχετικά άρθρα