Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δούρου και Καπάταης παρέδωσαν το πρώτο τμήμα της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος

Δούρου και Καπάταης παρέδωσαν το πρώτο τμήμα της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Βίντεο, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρήστος Καπάταης,

Παραδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου το πρώτο τμήμα της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος, έργο της Περιφέρειας Αττικής, για το οποίο κόπιασε ιδιαίτερα ο αντιπεριφερειάρχης του Νότιου Τομέα, Χρήστος Καπάταης.

Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των εποχούμενων πολιτών για τις προσωρινές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας που ξεκίνησαν από το βράδυ της Παρασκευής στις 10.00 μ.μ., λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας Παραλιακής μετά τον Α/Κ Κηφισού προς Γλυφάδα, ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η κυκλοφορία, σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδίου της Τροχαίας, από το Σάββατο το πρωί (8:00 π.μ.) πρόκειται να υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας με τουλάχιστον ένα ρεύμα από Λαμία και ένα από Πειραιά έως την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 10.00 μ.μ..

Πρόκειται για μια προσωρινή αναστάτωση ενόψει της παράδοσης ενός μεγάλου έργου, υπερτοπικής σημασίας, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου.

Η πρώτη φάση της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σήμερα στην πατρίδα μας, που ταυτόχρονα απαλλάσσει τους πολίτες των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας από την πλημμυρική απειλή, έγινε πραγματικότητα, με την παράδοση του πρώτου τμήματος της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Ρένας Δούρου:

Η Ρένα Δούρου, σε ανάρτησή της στο Facebook, έγραψε:

«Για κάτι τέτοια αξίζει όλος ο κόπος, η επιμονή, η δουλειά, οι διακοπές που δεν πήγαμε, τα σινεμά που δεν είδαμε.

»Γιατί ξέρουμε ότι κάνουμε πραγματικότητα την Αττική Ριβιέρα, τον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης της Αίγινας, το αποχετευτικό της Ανατολικής Αττικής, το καθαρό, ασφαλές και δημόσιο Πεδίον του Άρεως, τα 160 αντιπλημμυρικά που θωρακίζουν την περιφέρειά μας και πόσα άλλα.

»Απόψε παραδίδεται το πρώτο μέρος της νέας λεωφόρου Ποσειδώνος.

»Η ανάπλαση του Φαληρικού όρμου, ένα όραμα δεκαετιών που πήρε σάρκα και οστά επί της δικής μας διοίκησης και σε μόλις δύο χρόνια ήδη μπορούν οι πολίτες να δουν ότι ναι, εμείς κάναμε δουλειά και όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης:

Σχετικά άρθρα