Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτμος: Ξέμειναν από οδηγό και πήραν το ασθενοφόρο στα… χέρια τους!

Πάτμος: Ξέμειναν από οδηγό και πήραν το ασθενοφόρο στα… χέρια τους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Γαμπιέρης, Ασθενοφόρο, Γιάγκος Σημαντήρης, Κέντρο Υγείας Πάτμου, Πάτμος,

Την Παρασκευή 1η Αυγούστου πρωί και βράδυ δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας στην Πάτμο.

Οι δύο εναπομείναντες οδηγοί είχαν έγκαιρα ενημερώσει τις κενές βάρδιες τους από 28 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου 2014 στο Δήμο, στο Αστυνομικό τμήμα και στον εισαγγελέα, για κάθε ενδεχόμενο.

Προέκυψε λοιπόν γυναίκα ασθενής γύρω στο μεσημέρι να πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως από το σπίτι της στη Χώρα στο Κέντρο υγείας και δεν υπήρχε οδηγός να οδηγήσει το ασθενοφόρο.

Από το Κέντρο Υγείας ενημέρωσαν το γραφείο του δημάρχου για το περιστατικό και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Γαμπιέρης που βρισκόταν εκεί, με το άκουσμα της είδησης δέχτηκε να εκτελέσει εκείνος χρέη οδηγού ασθενοφόρου για να μεταφέρει την ασθενή.

Επειδή όμως θα χρειαζόταν και τραυματιοφορέα για να μεταφερθεί η ασθενής από το σπίτι της που ήταν κοντά στην αγία Διασώζουσα με καρέκλα μέχρι το ασθενοφόρο που αναγκαστικά θα στάθμευε στην πλατεία, επιστρατεύθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Γιάγκος Σημαντήρης και ένας υπάλληλος του εργολάβου καθαριότητας κ. Καμίτση για τη μεταφορά της ασθενούς.

Η ασθενής μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Κ.Υ.Πάτμου και επειδή κρίθηκε αναγκαίο, διακομίστηκε στη Ρόδο.

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο αλλά παρά τα έγγραφα στους υπουργούς και στη ΔΥΠΕ κανείς δεν ενδιαφέρεται. Υποσχέσεις και μόνο υποσχέσεις, καταλήγει το σάιτ της Πάτμου patmostimes.gr από το οποίο αναπαράγουμε την είδηση.

Σχετικά άρθρα