Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κουφοντίνας αρνείται την υποχρεωτική σίτιση – «Μην τολμήσετε»

Ο Κουφοντίνας αρνείται την υποχρεωτική σίτιση – «Μην τολμήσετε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουφοντίνας, Τρομοκρατία, Τρομοκρατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη, Φυλακές,

«Να μην τολμήσετε», ήταν η απάντηση του απεργού πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα, στην εισαγγελική εντολή προς τους γιατρούς του Κρατικού Νοσοκομείου Βόλου, να προχωρήσουν σε υποχρεωτική ανάνηψή του σε περίπτωση που φτάσει σε απώλεια των αισθήσεών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δ. Κουφοντίνας που προχώρησε σε απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για το εισαγγελικό βέτο στην τακτική άδεια που δικαιούται να πάρει μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο καθώς στις φυλακές δεν υπάρχει η δυνατότητα ούτε για τις στοιχειώδεις εξετάσεις στις οποίες πρέπει να υποβάλλεται ένας απεργός πείνας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία πείνας με έγγραφη δήλωση που παρέδωσε στη διοίκηση της φυλακής κατέγραφε τα αιτήματα του (χορήγηση κανονικής άδειας και κατάργηση του εισαγγελικού βέτο) και δήλωσε κατηγορηματικά ότι αρνείται την υποχρεωτική σίτιση και την παροχή κάθε είδους ιατρικής βοήθειας στην περίπτωση που δε θα έχει τις αισθήσεις του.

Σήμερα,συνεχίζει την απεργία πείνας, πίνοντας μόνο νερό και επαναλαμβάνει ότι αρνείται προκαταβολικά κάθε μορφή σίτισης στην περίπτωση που δε θα έχει τις αισθήσεις του.

Επίσης, δεν πρόκειται να παραστεί, ούτε να εκπροσωπηθεί, στο Δικαστικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει την Πέμπτη στο Βόλο.

Σχετικά άρθρα