Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιες περιοχές είναι χωρίς ρεύμα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας

Ποιες περιοχές είναι χωρίς ρεύμα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ, Καιρός, Κρήτη, Πλημμύρες,

Σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης εξακολουθούν να παρατηρούνται στο Μάτι, το Νέο Βουτζά, τη Ραφήνα και την Παλλήνη λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, που πλήττει από χθες το βράδυ τη χώρα.

H κακοκαιρία δοκιμάζει με ιδιαίτερη σφοδρότητα την Κρήτη, όπου καταγράφονται μέχρι στιγμής και τα περισσότερα προβλήματα με πλημμύρες και κατολιθήσεις.

Στην Αττική, τα προβλήματα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με μεγάλο τμήμα της Παλλήνης και των Γλυκών Νερών να βυθίζονται στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ τέσσερις γραμμές ηλεκτροδότησης έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας στην Αττική αφήνοντας δίχως ρεύμα Κερατέα, Ανθούσα, Πόρτο Ράφτη, Σαρωνίδα και Κακιά Θάλασσα.

Ο διαχειριστής επισημαίνει ότι τα συνεργεία του καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις παραπάνω περιοχές έσα στην ημέρα.

Ισχυρές βροχές αναμένεται να συνεχίσουν να εκδηλώνονται ανά τη χώρα έως και το βράδυ, όταν και τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει προβλήματα και στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Δεν υπάρχει απαγόρευση του απόπλου, ωστόσο αρκετά από αυτά εκτελούνται με ευθύνη του πλοιάρχου.

Όσοι είχαν σχεδιάσει να ταξιδέψουν θα πρέπει πρώτα να επικοινωνούν με τα τουριστικά πρακτορεία ή τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Σχετικά άρθρα