Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με απόφαση Δούρου ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της σχολής οδηγών που έδινε παράνομα διπλώματα

Με απόφαση Δούρου ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της σχολής οδηγών που έδινε παράνομα διπλώματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Γιώργος Γαβρίλης, Δίπλωμα Οδήγησης, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρήστος Καπάταης, Χρίστος Καραμάνος,

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου προχώρησε στην ανάκληση της άδειας λειτουργίας της σχολής οδηγών που εμπλέκεται στο σκάνδαλο παράνομης έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης, που μάλιστα πήγαιναν και στα σπίτια των «καλοπληρωτών», χωρίς ποτέ να δίνουν εξετάσεις.

Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε η ίδια η κα. Δούρου σε έκακτη, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Μαρτίου στα γραφεία της ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Σε αυτή ήταν παρών και ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης.

Την απόφαση έλαβε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, ενώ αρχές Φεβρουαρίου στην ίδια Διεύθυνση, υπενθύμισε η περιφερειάρχης, εντοπίστηκαν 56 περιπτώσεις παραποίησης – αλλοίωσης του περιεχομένου φακέλων αδειών οδήγησης.

Παράλληλα με τις ανακοινώσεις αυτές, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος ενημέρωσε ότι μετά το πρώτο δημόσιο ΚΤΕΟ στον Χολαργό, αρχές Μαΐου θα λειτουργήσει και το δεύτερο, στη Μάνδρα.

«Όπως επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν το κλείσιμο των δημόσιων ΚΤΕΟ, η επιλογή της διοίκησης της Περιφέρειας υπό τη Ρένα Δούρου, είναι η επαναλειτουργία των δημόσιων ΚΤΕΟ», τόνισε.

Η Ρένα Δούρου τόνισε, μεταξύ άλλων ότι «η παράνομη έκδοση αδειών οδήγησης δεν σχετίζεται μόνο με την ποιότητα της δημόσιας διοίκησης αλλά κυρίως με την οδική ασφάλεια και την προστασία της ζωής των πολιτών».

Σχετικά άρθρα