Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φιλιππιάδα: Συνελήφθη 60χρονος για παιδική πορνογραφία

Φιλιππιάδα: Συνελήφθη 60χρονος για παιδική πορνογραφία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παιδική Πορνογραφία, Πρέβεζα, Φιλιππιάδα,

Φωτογραφίες και σκίτσα παιδικής πορνογραφίας βρέθηκαν στην κατοχή ενός 60χρονου άνδρα στη Φιλιππιάδα, ο οποίος συνελήφθη από τις τοπικές Αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σχηματίστηκε δικογραφία, όπου εκτός από το αδίκημα της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, περιλαμβάνονται και τα αδικήματα της αντίστασης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβασης διατάξεων της νομοθεσίας περί όπλων, διακεκριμένης φθοράς, παράνομης βίας, δυσφήμισης και συκοφαντικής δυσφήμησης.

Συγκεκριμένα, σε κατ’ οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντος στην περιοχή της Φιλιππιάδας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτογραφίες και σκίτσα με παιδική πορνογραφία.

Επίσης, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα κυνηγετικό μαχαίρι, ένα τσεκούρι, ένα γεωργικό εργαλείο, καθώς και ένας σκληρός δίσκος υπολογιστή και επτά επτά ψηφιακοί δίσκοι (DVD’s), οι οποίοι θα αποσταλούν για τις απαραίτητες αναλύσεις στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σημειώνεται ότι, ο 60χρονος είχε συλληφθεί αρχικά στις 25 Ιουλίου, ύστερα από μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του για τα αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς, παράνομης βίας και συκοφαντικής δυσφήμησης.
Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ο 60χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση και επιτέθηκε στους αστυνομικούς με γεωργικό εργαλείο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.

Σχετικά άρθρα