Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλειστή η Πλατεία Συντάγματος Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα για το γύρισμα ταινίας

Κλειστή η Πλατεία Συντάγματος Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα για το γύρισμα ταινίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Δήμος Αθηναίων, Κινηματογράφος, Πλατεία Συντάγματος,

Σε κινηματογραφικό σκηνικό μετατρέπεται την Κυριακή 10 Μαρτίου και την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου η Πλατεία Συντάγματος και το οδικό δίκτυο που την περιβάλει, φιλοξενώντας τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be murdered».

Κατά τα γυρίσματα της Κυριακής 10 Μαρτίου η Τροχαία Αθηνών θα διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ενώ για τις ίδιες ώρες ο χώρος της πλατείας θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Οι ρυθμίσεις αφορούν τις εξής οδούς:

Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.

Βασ. Γεωργίου Α’ σε όλο το μήκος της.

Πλατεία Συντάγματος.

Την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου τα γυρίσματα θα γίνουν τις ίδιες ώρες επί της Πλατείας Συντάγματος και περιμετρικά επί του πεζοδρομίου μπροστά από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, χωρίς όμως να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ποια είναι η ταινία

Σύμφωνα με τον δήμο της Αθήνας, η ταινία που θα γυριστεί στο Σύνταγμα είναι ταινία δράσης και μυστηρίου, αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη Luca Guadagnino.

Το φιλμ θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.

«Ο δήμος Αθηναίων ζητά τη συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών. Μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές συμβάλλουν στη διεθνή προβολή της Αθήνας και της χώρας μας γενικότερα» τονίζει η δημοτική αρχή σε ανακοίνωσή της.

Η ταινία «Born to be murdered» έχει πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, ο οποίος έπαιζε στην ταινία «Παρείσφρηση», υποψήφια για Όσκαρ.

Η ταινία «Born to be murdered» είναι ένα κοινωνικό θρίλερ καταδίωξης.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Κυνηγημένος από αγνώστους, ένας καθημερινός άνθρωπος θα ζήσει μία απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.

Πρόκειται για μία αγγλόφωνη, αμερικανοϊταλική συμπαραγωγή, το σενάριο της οποίας έχει γραφτεί εξολοκλήρου για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, την Καλαμπάκα και για κεντρικές περιοχές της Αθήνας.

Σχετικά άρθρα