Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο στην Κρήτη

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο στην Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγνοούμενοι, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ΕΜΑΚ, Κρήτη, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Χανιά,

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 61χρονου κτηνοτρόφου που αγνοείται στον Εμπρόνερο Χανίων στην Κρήτη.

Τα ίχνη του 61χρονου χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο άνδρας κινείτο με το αυτοκίνητό του σε αγροτικό δρόμο και φαίνεται ότι παρασύρθηκε από χείμαρρο την ώρα που στην περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε χθες σε γκρεμό.

Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της 3ης ΕΜΑΚ και εθελοντών ομάδα βατραχανθρώπων, αλλά και ειδικό πεζοπόρο τμήμα από την Αθήνα.

Οι συνθήκες στην περιοχή είναι σήμερα καλύτερες, καθώς η στάθμη του ποταμού έχει πέσει ενώ έχουν κοπάσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Στο μεταξύ, όπως έκανε γνωστό ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης για τον απεγκλωβισμό των επτά ατόμων που έχουν παγιδευτεί από κατολίσθηση στην περιοχή Χλιαρό, επιχειρεί ομάδα της ΕΜΑΚ. Το κλιμάκιο διάσωσης έχει επαφή με τους εγκλωβισμένους.

Στις 6.00 το πρωί σήμερα Τρίτη, μετά από συντονισμένη προσπάθεια των αρχών, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από το Κέντρο Υγείας Κανδάνου στο νοσοκομείο Χανίων τρεις ασθενείς, η μετακίνηση των οποίων καθυστερούσε λόγω της κακοκαιρίας.

Σχετικά άρθρα