Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα Σάββατο

Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα Σάββατο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καιρός,

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα δυτικά και βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Εξασθένηση τη νύχτα
Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα γύρω ορεινά, κυρίως στα ανατολικά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Σχετικά άρθρα