Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Δούρου απαντά στους επικριτές της με το έργο «σφραγίδα» της Περιφέρειας Αττικής (βίντεο)

Η Δούρου απαντά στους επικριτές της με το έργο «σφραγίδα» της Περιφέρειας Αττικής (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φαληρικός Όρμος,

Απάντηση στους επικριτές της με το έργο «σφραγίδα» -όπως το χαρακτηρίζει- της Περιφέρειας Αττικής, την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, δίνει με ένα βίντεο διάρκειας 1 λεπτού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Η περιφερειάρχης σημειώνει «Εκεί που εμείς χτίζουμε την Αττική Ριβιέρα» και το βίντεο με τίτλο #10YearsChallenge, παρουσιάζει την κατάσταση στην οποία περιήλθε το Φαληρικό Δέλτα μετά το 2004 έως το 2016 οπότε και εκχωρήθηκε στην Περιφέρεια.

Σήμερα με ολοκληρωμένη την ανάπλασης του χώρου των 500 στρεμμάτων, η κ. Δούρου παραθέτει την πορεία του έργου έως την τελική εικόνα του, με την οποία θα συμπληρωθεί η ποιοτική και αισθητική ακτογραμμή της Αττικής Ριβιέρας.

«Από σκουπιδότοπος με καταυλισμούς τσιγγάνων και πλήθος κινδύνων για τη δημόσια υγεία, το 2016 ο χώρος σε μια εβδομάδα μόνο καθαρίστηκε πλήρως.

»Το 2017 μπήκαν οι μπουλντόζες και αποκατέστησαν το παραλιακό μέτωπο, ώστε με χρηματοδότηση ύψους 280 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας να κατασκευαστούν:

«Πάρκο 220 στρεμμάτων.

»Αντιπλημμυρική θωράκιση όλης της περιοχής.

»Νέα Λεωφ. Ποσειδώνος και Μονάδα καθαρισμού του νερού εντός του Κηφισσού.

»Με απλές εικόνες διαφαίνεται η κατάσταση: “Πριν και τώρα. Και συνεχίζουμε για το μετά”», επισημαίνει η κ. Δούρου.

Επίσης, προσθέτει ότι «Έτσι εννοούμε εμείς το #10YearsChallenge» και όχι με φωτογραφίες δεκαετίας που ανεβάζετε ότι τάχαμου όλα είναι ίδια. Όχι. Πρέπει να προχωράμε, να προοδεύουμε.

»Πρέπει να αλλάζουμε προς το καλύτερο. Και αυτό κάνουμε στο Φαληρικό Δέλτα”», σημειώνει επιγραμματικά αναφερόμενη στο Φαληρικό Δέλτα.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα