Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Έδωσαν ποντικοφάρμακο σε ασθενή!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Έδωσαν ποντικοφάρμακο σε ασθενή!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Νοσοκομείο Ρεθύμνου, Ποντικοφάρμακο, Ρέθυμνο,

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τον 60χρονο ασθενή στον οποίο χορηγήθηκε άγνωστη, μέχρι εχθές, ουσία αντί για σκιαγραφικό για μια αξονική εξέταση ρουτίνας, στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Όπως προέκυψε η ουσία που του χορηγήθηκε ήταν ποντικοφάρμακο!

Όπως γράφει το flashnews.gr, η αποκάλυψη αυτή έγινε από την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων από δείγμα του υγρού που βρέθηκε στο μπουκάλι του σκιαγραφικού, τα αποτελέσματα των οποίων εστάλησαν στο γραφείο του Διοικητή του Ιδρύματος.

Για την σοβαρότατη αυτή υπόθεση ενημερώθηκε και ο διοικητής της ΔΥΠΕ κ. Αντώνης Γρηγοράκης ενώ στις έρευνες για την εξιχνίαση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες το υγρό που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, μπαίνει πλέον και η αστυνομία.

Όπως ανέφερε στο Flashnews.gr, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου κ. Μ. Πετράκης, οι εξελίξεις που έφεραν στην υπόθεση τα αποτελέσματα των τοξικολογικών, κίνησαν αυτεπάγγελτη έρευνα και στις έρευνες πλέον συμμετέχει και η αστυνομία, ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα

Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν για κατάθεση μάρτυρες, από τον παθόντα μέχρι τον ίδιο των διοικητή του Νοσοκομείου, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο ασθενής, θα ζητήσει τη δίωξη κάποιου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα οι αρχές πίστευαν ότι η ουσία που είχε χορηγηθεί στον ασθενή, ήταν κάποιας μορφής αντισηπτικό που χρησιμοποιείται ευρέως στο Νοσοκομείο, και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έπεσαν σαν “βόμβα” στρέφοντας τις έρευνες ακόμα και στον ενδεχόμενο να υπήρξε δόλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος, τον περασμένο μήνα, πήγε στο νοσοκομείο για μια αξονική ρουτίνας προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της ασθένειάς του.

Όμως, όταν του δόθηκε το ειδικό σκιαγραφικό σκεύασμα, ένοιωσε ένα κάψιμο και το ανέφερε αμέσως.

Ευτυχώς υπήρξε άμεση ανταπόκριση των γιατρών, και μόλις διαπιστώθηκε από τα υπολείμματα του σκευάσματος πως επρόκειτο για άλλη ουσία, του έγιναν οι αναγκαίες εξετάσεις και εισήχθη στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία του και άμεσα διετάχθη ΕΔΕ.

Σχετικά άρθρα