Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εισαγγελική παρέμβαση μετά τα δημοσιεύματα για τον Μ. Πετσίτη

Εισαγγελική παρέμβαση μετά τα δημοσιεύματα για τον Μ. Πετσίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, ΔΕΠΑ - Δημόσια Επιχείρηση Αερίου, Δικαιοσύνη, Ενέργεια, Θεόδωρος Κιτσάκος, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Ξένη Δημητρίου,

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν δημοσιεύματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για τον Μανώλη Πετσίτη, τα οποία τον εμφανίζουν μεταξύ άλλων να είχε σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών τα επίμαχα δημοσιεύματα με την ένδειξη «για τις δικές σας ενέργειες».

Στη συνέχεια ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ευάγγελος Ιωαννίδης, αφού τα μελέτησε, έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις και ποιες.

Επίσης, ο κ. Ιωαννίδης διαβίβασε τα ίδια δημοσιεύματα στην ανάκριση ώστε να συσχετιστούν με δύο παρεμφερείς έρευνες που είναι σε εξέλιξη: Την υπόθεση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ, Θεόδωρου Κιτσάκου, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για τα χρέη του Ομίλου Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ και την υπόθεση που αφορά τα χρέη της λιπασματοβιομηχανίας ELFE συμφερόντων Λαυρέντη Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ.

Σχετικά άρθρα