Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική την Τετάρτη

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική την Τετάρτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Καιρός, Μαθητές, Περιφέρεια Αττικής, Σχολεία, Χιόνι, Χιόνια,

Και την Τετάρτη θα παραμείνουν κλειστά σχολεία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής, λόγω καιρικών συνθηκών, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, σχετική απόφαση έχει ληφθεί για την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, όπου κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

-Μαραθώνα

-Διονύσου και

-Ωρωπού.

Στις ίδιες περιοχές κλειστοί θα παραμείνουν και οι ιδιωτικοί και δημόσιοι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Επίσης στην Ανατολική Αττική, αποφασίστηκε ότι την Τετάρτη στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επαίδευσης στον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 10.00 πμ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών δεν θα λειτουργήσυν την Τετάρτη όλα τα σχολεία του δήμου Πεντέλης, όπου κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια, η πληροφόρηση σχετικά με τη λειτουργία των υπολοίπων σχολείων αύριο, Τετάρτη, θα επικαιροποιείται ανάλογα με τη νεώτερη ενημέρωση που θα έχει από τους δήμους.

Υπενθυμίζεται ότι γονείς και μαθητές μπορούν να ενημερώνονται για τις αποφάσεις των δήμων σχετικά με τη λειτουργία ή μη των σχολείων τους μέσω της σελίδας της περιφέρειας Αττικής στο facebook (https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis/).

Η σχετική πληροφόρηση θα επικαιροποιείται διαρκώς, ανάλογα με τη ροή της πληροφόρησης που η περιφέρεια θα λαμβάνει από τους δήμους.

Για την ενημέρωση γονέων και μαθητών που δεν διαθέτουν λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι σχετικές πληροφορίες θα αναρτώνται και στην ιστοσελίδα της περιφέρειας Αττικής (http://www.patt.gov.gr).

Σχετικά άρθρα