Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε ειδικό θάλαμο με αλεξίσφαιρα τζάμια απολογείται ο Μαζιώτης

Σε ειδικό θάλαμο με αλεξίσφαιρα τζάμια απολογείται ο Μαζιώτης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Μαζιώτης, Τρομοκρατία, Φυλακές Κορυδαλλού,

Με τον 27ο τακτικό ανακριτή στις Φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται ο Νίκος Μαζιώτης, σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες παρακολούθησης, προκειμένου να απολογηθεί για τα αδικήματα που έχουν απαγγελθεί εις βάρος του.

Ο Νίκος Μαζιώτης αναμένεται να επιμείνει στην αρνητική του στάση απέναντι στην ανακριτική διαδικασία και να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Εξάλλου έχει δηλώσει “επάγγελμα – επαναστάτης”.

Ο Νίκος Μαζιώτης καλείται να απολογηθεί για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού και κατά μόνας- παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου κατ´ εξακολούθηση- οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση- παράβαση του νομού περί εκρηκτικών υλών- ληστείες τελεσθείσες από κοινού και κατά συναυτουργία από δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, από μια εκ των οποίων (ληστεία) προέκυψε βαριά σωματική βλάβη- εγκληματική οργάνωση- υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης- πλαστογραφία μετά χρήσεως- διακεκριμένη περίπτωση κλοπών από δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες κατ´ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ´ εξακολούθηση- εμπρησμός εκ προθέσεως από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα.

Σχετικά άρθρα