Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του ιερέα του νεκροταφείου

Γιατί η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του ιερέα του νεκροταφείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Δολοφονίες, Θεοδώρα (Δώρα) Ζεμπέρη, Ιερέας, Νεκροταφείο,

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ιερέα του νεκροταφείου κατέθεσε η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, ζητώντας να μην πλησιάσει ξανά τα μέλη της όταν αυτά επισκέπτονται τον τάφο της άτυχης 33χρονης εφοριακού.

Στις 17 Ιουνίου, στο μνημόσυνο της Δώρας, η μητέρα της και ο ιερέας αλληλομηνυθηκαν για σωματική βλάβη και εξύβριση, μετά από έντονο επεισόδιο που είχαν. Μάλιστα, η μητέρα της Δώρας είχε τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και στον αυχένα.

Η οικογένεια καταγγέλλει ότι ο ιερέας μετά το θάνατο της Δώρας είχε πάντα μία επιθετική συμπεριφορά απέναντι τους. Την ημέρα εκείνη τον κατηγορούν ότι επιτέθηκε στην μητέρα της Δώρας με μία ομπρέλα, βρίζοντας αυτή και τα παιδιά της.

Φίλη της πλευράς Ζέμπερη, η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι «ο ιερέας της επιτέθηκε με ομπρέλα και την τραυμάτισε σε πολλά σημεία».

Η γυναίκα σχολίασε μάλιστα ότι ο ιερέας βγαίνει σε μέσα ενημέρωσης και με τα λεγόμενά του θίγει την οικογένεια και τη μνήμη της νεκρής.

«Στα μέσα ενημέρωσης αναφερόταν στη θανούσα. Έλεγε ότι της έκανε υποδείξεις να πάει σε γιατρό γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα. Η οικογένεια θεωρεί ότι θίγεται από αυτές τις δηλώσεις».

Μάρτυρας από την πλευρά του ιερέα, κατέθεσε: «Τη μέρα εκείνη ήμουν στο ναό γιατί είχαμε μνημόσυνα. Ήρθαν μητέρα και κόρη και με ρώτησαν που είναι ο παπάς.

»Κάποια στιγμή βλέπω τον ιερέα να τρέχει κι εκείνες από πίσω, τη στιγμή που ξεκινούσε το μνημόσυνο. Τον κυνηγούσαν και του φώναζαν διάφορα… ‘δολοφόνε’ και τέτοια.

»Ο κόσμος μέσα στο ναό προσπαθούσε να ηρεμήσει τις γυναίκες. Εκείνος μπήκε στο ιερό και μπήκε και μια από αυτές. Η μητέρα δηλαδή του επιτέθηκε, του δάγκωσε το δάχτυλο και του τραβούσε τα γένια», είπε ο μάρτυρας.

Σχετικά άρθρα