Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους από τη βροχή

Θεσσαλονίκη: Εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους από τη βροχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Καταιγίδα, Πλημμύρες, Πυροσβεστική Υπηρεσία,

Πολίτες εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπου η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πλημμύρες με τα ορμητικά νερά να φθάνουν και να καλύπτουν σχεδόν το ύψος της πόρτας των αυτοκινήτων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης προχώρησε σε πέντε περιπτώσεις απεγκλωβισμού πολιτών από τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους.

Οι περιπτώσεις απεγκλωβισμού έγιναν στο κέντρο της πόλης, στη Μουδανίων (2 περιπτώσεις) και κοντά στο χωριό Αγία Παρασκευή, όταν υποχώρησε γεφυράκι, με αποτέλεσμα μια γυναίκα που οδηγούσε αυτοκίνητο και διερχόταν της γέφυρας να εγκλωβιστεί σ’ αυτό. Στη συνέχεια, με την κινητοποίηση των πολιτών και της Υπηρεσίας απεγκλωβίστηκε.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από νωρίς το πρωί προσπαθούσαν να να ανταποκριθούν σε όλες τις κλήσεις που δέχθηκαν και συνεχίζουν να δέχονται από πολίτες.

Στο μεταξύ, οι κλήσεις που δέχεται η Πυροσβεστική ξεπερνούν τις 100 και οι δυνάμεις της Υπηρεσίας επιχειρούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο δυτικό της τμήμα. Πρόκειται, κυρίως για αντλήσεις υδάτων από ισόγεια και υπόγεια οικοδομών και καταστήματα.

Εξάλλου, από τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική προχώρησε σε πέντε κοπές δέντρων, τα οποία είχαν πέσει εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων – χωρίς, ωστόσο να αναφερθεί τραυματισμός – στην οδό Κανάρη, στην Αδριανουπόλεως, στην Παναγία Φανερωμένη και στο δυτικό τμήμα της πόλης.

Σχετικά άρθρα