Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παύλος Πολάκης έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου

Ο Παύλος Πολάκης έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Παύλος Πολάκης, Σφακιά,

Η θλιβερή επέτειος της σφαγής που έλαβε χώρα στα Σφακιά στις 8/11/1943, τίμηθηκε σήμερα.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε στο ιστορικό χωριό για τις εκδηλώσεις για την ανακήρυξη του Καλλικράτη Σφακίων ως μαρτυρικού χωριού και ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight μετά τη λήξη της εκδήλωσης και κατά τη διάρκεια του δείπνου έλαβε χώρα ένα τραγικό περιστατικό.

Κάποιος από τους παρευρισκόμενους κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, ωστόσο, σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην άμεση παρέμβαση του κ. Πολάκη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

«Λόγοι προσωπικών δεδομένων , δεν μου επιτρέπουν φωτογραφία, όμως , πρώτη φορά στην ζωή μου είδα , “νεκρό” , δύο θέσεις δίπλα μου να ανατασεται από γιατρό που βρίσκονταν κοντά.

»Κατόπιν μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ για περεταιρω εξετάσεις σε νοσοκομείο. Αυτό που αποκόμισα, η ζωή μας , σε μία κλωστή κρέμεται, αν την δύσκολη στιγμή, δεν βρεθεί κοντά ο κατάλληλος άνθρωπος, αυτός που δεν θα επιτρέψει να κοπεί το νήμα….

»Δεν θα είχα λόγο να πω το όνομα του γιατρού, σκέφτηκα να μην στεναχωρήσω ή προκαλέσω την ..ηγεσία ..της ΠΟΕΔΗΝ…μιας και είναι …αν. Υπουργός Υγείας και όχι γιατρός αυτή την περίοδο…».

Αν και δεν αναφέρεται ονομαστικά, εντούτοις «φωτογραφίζει» τον άνθρωπο που μεσολάβησε προκειμένου να σωθεί ο άτυχος άνδρας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έσπευσε με δική του ανάρτηση να επιβεβαιώσει το περιστατικό.

Δείτε τι έγραψε σχετικά:

«Όντως ,σημερα στο τραπέζι προς τιμη του προέδρου της δημοκρατίας ,έσωσα ενα φίλο ,συγγενή και συνεργάτη στο Δημο Σφακιων …

»ΥΓ .γι αυτούς που θα καταλάβουν …ATLS και 18 χρόνια ΜΕΘ καποια πράγματα γίνονται Παβλοφεια αντανακλαστικά στην άσκηση της Ιατρικης .Τη ζωη απ το θάνατο τη χώριζε ενα jaw thrust…..»

Σχετικά άρθρα