Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο στόχαστρο της Οικονομικής Αστυνομίας γιατρός του ΙΚΑ που έστησε κομπίνα χιλιάδων ευρώ

Στο στόχαστρο της Οικονομικής Αστυνομίας γιατρός του ΙΚΑ που έστησε κομπίνα χιλιάδων ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΙΚΑ, Οικονομική Αστυνομία,

Κατά χιλιάδες ευρώ ζημίωσε το ΙΚΑ γιατρός που είχε στήσει μεγάλη κομπίνα με ακουστικά βαρηκοΐας, τα οποία συνταγογραφούσε σωρηδόν, αναίτια και χωρίς κανέναν έλεγχο, αφού ήταν ο ίδιος ελεγκτής του εαυτού του.

Ο 70χρονος χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος του ΙΚΑ, για τον οποίο διενεργεί προκαταρκτική εξέταση η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας με το ερώτημα της απάτης, χωρίς καν να εξετάσει τους ασθενείς του φέρεται να τους έστελνε σε συγκεκριμένο κατάστημα για να προμηθευτούν ακουστικό βαρηκοΐας

Το κατάστημα αναλάμβανε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να εκδοθούν οι σχετικές αποφάσεις για την χορήγηση αποζημίωσης με γνωματεύσεις που εξέδιδε ο 70χρονος κατόπιν εορτής.

Μεγάλος αριθμός ασφαλισμένων δεν παρέστησαν ούτε στην Υγειονομική Επιτροπή του Οργανισμού που ενέκρινε τις περιπτώσεις, στην οποία ο γιατρός συμμετείχε ως… ελεγκτής των δικών του γνωματεύσεων!

Μάλιστα, κάποιοι από τους φερόμενους ως ασθενείς διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν πάθηση, ούτε παρέλαβαν το συγκεκριμένο ακουστικό από το κατάστημα.

Η δράση του ωτορινολαρυγγολόγου προκάλεσε ζημία αρκετών χιλιάδων ευρώ στο ΙΚΑ, το ύψος της οποίας θα προσδιοριστεί μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα