Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη ο βιαστής της 16χρονης στην Πάτρα, την αποπλάνησε μέσω social media

Συνελήφθη ο βιαστής της 16χρονης στην Πάτρα, την αποπλάνησε μέσω social media
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Πάτρα,

Συνελήφθη 43χρονος στην Πάτρα, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού, της παράνομης κατακράτησης, της εκούσιας απαγωγής και της παράνομης βίας σε βάρος 16χρονης μαθήτριας, μετά από σχετική καταγγελία της ανήλικης στην Αστυνομία.

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι ο 43χρονος την κράτησε για περίπου δύο ημέρες στο σπίτι του και με την απειλή σωματικής και ψυχολογικής βίας την ανάγκασε να έλθουν σε σεξουαλική επαφή.

Παράλληλα, σύμφωνα με την καταγγελία, το χρονικό διάστημα που βρισκόταν στο σπίτι του 43χρονου, ο συλληφθείς τής είχε αφαιρέσει το κινητό της τηλέφωνο, ώστε να μην μπορεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Αστυνομικοί, μαζί με εισαγγελέα πήγαν χθες το πρωί στο σπίτι του 43χρονου και τον συνέλαβαν. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία του συλληφθέντος βρήκαν έγγραφα του ΙΚΑ, τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφορούσαν τη 16χρονη.

Ο 43χρονος και η 16χρονη φέρεται να ήλθαν σε επικοινωνία μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια ακολούθησε η συνάντησή τους σε κάποιο μέρος της πόλης.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του 43χρονου που διενήργησε η Αστυνομία μετά τη σύλληψή του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Γ΄ ανακριτή Πατρών για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και απάτη για την αποφυγή της στράτευσης.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, όπου κατά τη διάρκεια της απολογίας του αναμένεται να αναπτύξει τους ισχυρισμούς του σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σχετικά άρθρα