Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ με μικρό αγόρι που βρήκαν στην Αλεξάνδρας – «Βγάζει μόνο κραυγές»

Θρίλερ με μικρό αγόρι που βρήκαν στην Αλεξάνδρας – «Βγάζει μόνο κραυγές»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αυτοκινητιστές, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Παιδιά, Ταξί (Όχημα Δημόσιας Μεταφοράς),

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καθώς σήμερα τα ξημερώματα εντοπίστηκε μόνο του ένα μικρό αγόρι στην Αθήνα και κανείς δεν ξέρει πώς βρέθηκε εκεί και ποιοι είναι γονείς του.

Ολα ξεκίνησαν στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Σπύρου Τρικούπη, από την οποία πέρναγε σήμερα τα ξημερώματα Τρίτης, στις 5.25, ένας οδηγός ταξί.

Ο οδηγός ξαφνικά είδε ένα μικρό αγόρι, περίπου 5 ετών, να κάθεται μόνο του στο πεζοδρόμιο.

Ο ταξιτζής πλησίασε το παιδί και προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του και να μάθει πώς βρέθηκε εκεί, τέτοια ώρα και πού ήταν οι γονείς του. Το παιδί δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο έβγαζε κραυγές.

Ο οδηγός του ταξί έπεισε το παιδί να τον ακολουθήσει και το οδήγησε στη ΓΑΔΑ, εξιστορώντας στους αστυνομικούς όσα είχε δει.

Αυτή την ώρα το παιδί υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων, επειδή φαίνεται να μην είναι σε καλή κατάσταση.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία πρόοδος όσον αφορά τον εντοπισμό της ταυτότητάς του, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αξιωματικοί δεν είναι σίγουροι αν πρόκειται για παιδί από την Ελλάδα ή αν είναι αλλοδαπό.

Σχετικά άρθρα