Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ντου» Ρουβίκωνα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

«Ντου» Ρουβίκωνα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Θεσσαλονίκη, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,

Ομάδα περίπου 15 ατόμων, μέλη του «Ρουβίκωνα», μπήκαν στις 2 το μεσημέρι Πέμπτης στο κτίριο που στεγάζεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας φορώντας κουκούλες, πέταξαν τρικάκια σε όλους τους ορόφους του υπουργείου και αποχώρησαν. Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές.

Στα τρικάκια που πέταξαν, έγραφαν «Bayer – Monsanto και Ελληνικό κράτος σπέρνουν θάνατο».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, μέλη της αυτοααποκαλούμενης αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» και της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης εισέβαλαν στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της πλατείας Μοριχόβου.

Ανάρτησαν πανό κι έριξαν τρικάκια που έγραφαν «Πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών-καμία αλληλεγγύη στα αφεντικά» και αποχώρησαν.

Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν ότι «ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος είναι μια από τις εργοδοτικές ενώσεις που έχουν πρωτοστατήσει στην επίθεση των αφεντικών ενάντια στην εργατική τάξη.

»Για αυτόν τον λόγο, σήμερα αποφασίσαμε να παρέμβουμε στα κεντρικά γραφεία του, για να υπενθυμίσουμε πως, όσες επικοινωνιακές φανφάρες κι αν επινοήσει το πολιτικό προσωπικό της κυριαρχίας, ο ΣΒΒΕ ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας από τους βασικούς ταξικούς μας εχθρούς».

Σχετικά άρθρα