Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγικός θάνατος για 21χρονη – Βρέθηκε κρεμασμένη στο κρατητήριο του ΑΤ Πεντέλης

Τραγικός θάνατος για 21χρονη – Βρέθηκε κρεμασμένη στο κρατητήριο του ΑΤ Πεντέλης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αυτοκτονία, Πεντέλη,

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του χωριού Βαρβάσαινα στον Πύργο, στο άκουσμα του τραγικού θανάτου της Μαρίας-Δήμητρας Λέτσιου στο κρατητήριο του ΑΤ Πεντέλης, σε ηλικίας μόλις 21 ετών.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, όπως μεταδίδει το patrisnews.com, η 21χρονη κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με κορδόνι παπουτσιού μέσα στο κρατητήριο του ΑΤ Πεντέλης, στο κάγκελο του παραθύρου της πόρτας.

Η επίσημη ενημέρωση του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κάνει λόγο για αυτοχειρία.

Η 21χρονη Μαρία-Δήμητρα κρατούνταν προσωρινά στο ΑΤ Πεντέλης από την Ασφάλεια Πεύκης και είχε διαταχθεί η μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού με εισαγγελική εντολή.

Ωστόσο, η μεταγωγή δεν έγινε ποτέ καθώς η κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο κρατητήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της 21χρονης διερευνώνται διεξοδικά και ήδη έχει δοθεί εντολή για τη διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το πώς βρέθηκαν τα κορδόνια στην κατοχή της κοπέλας μέσα στο κρατητήριο και ποιος ευθύνεται, αφού κάτι τέτοιο δεν είναι επιτρεπτό.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη και σήμερα στις 6μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία της 21χρονης Μαρίας-Δήμητρας Λέτσιου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βαρβάσαινας.

Σχετικά άρθρα