Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζάκυνθος: Ο Εμίρης του Κατάρ αγοράζει το Ναυάγιο;

Ζάκυνθος: Ο Εμίρης του Κατάρ αγοράζει το Ναυάγιο;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμίρης του Κατάρ, Ζάκυνθος, Μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος,

“Ο Εμίρης του Κατάρ θέλει το Ναυάγιο” είναι το πρωτοσέλιδο θέμα του site της Ζακύνθου ermisnews με αφορμή την κατάθεση συμβολαίου κι ενός ποσού ύψους 400 χιλιάδων ευρώ ως προκαταβολή φόρου στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Ζακύνθου.

Αφορά την μεταβίβαση μιας έκτασης 14 χιλιάδων στρεμμάτων που εκτείνεται από τη βόρεια πλευρά του κόλπου στο Πόρτο βρώμη και φτάνει έως την Αναφωνήτρια.

Αγοραστής της μεγάλης αυτής έκτασης είναι μια εταιρεία του Κατάρ που σύμφωνα με πληροφορίες εκπροσωπεί τα συμφέροντα του γνωστού Εμίρη που έχει ήδη αγοράσει στο Ιόνιο το νησί Οξυά και άλλες τουριστικές εκτάσεις.

Το θέμα έχει διεγείρει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης επειδή υπάρχουν πληροφορίες ότι μέσα σε αυτή την τεράστια έκταση υπάρχουν μερικές από τις πιο όμορφες γωνιές της Ζακύνθου με σημαντικότερη αυτή του κόλπου του Ναυαγίου που αποτελεί μια από τις πλέον δημοφιλείς παραλίες σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα έχουν δημιουργηθεί εύλογες απορίες στην κοινή γνώμη και στους κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων επειδή μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ότι τον κόλπο του Ναυαγίου περιβάλλει μια μεγάλη έκταση δασικών εκτάσεων, ιδιοκτησίας της Μονής του Αγίου Γεωργίου

Σχετικά άρθρα